Alexander Lindman


  Försvann den 26 december 2004 
Ålder vid försvinnandet: 1
Hemmahörande i: -- 
Sågs senast i: Kho Pha Thong, Thailand 
Signalement: Blont hår, blå ögon. 75-80 cm lång, 15 kg. Var vid försvinnandet klädd i en ljusblå tröja och mörkblå shorts. 

 Alexander försvann i tsunamin 2004.
Han sågs senast spolas bort av flodvågen vid Golden Buddha Beach Resort.

Alexander har inte hittats.


Skapad den 11 januari 2015
< >

2 kommentarer:

  1. Lilleman, trots att jag bara var 6 år gammal när du försvann så minns jag det fortfarande som om det var igår. Som den äldsta flickan i vårt lilla gäng som umgicks efter dagis så såg jag alltid till att ta hand om dig tillsammans med barnvakterna. Under ditt år i livet så gav du mig minnen för livet. Mitt första möte med döden och mitt första Heartbreak. Kommer aldrig glömma dig och din familj. Hoppas du har det bra var du än är!

    SvaraRadera