Darawan Karim
Försvann den 20 juni 2002 
Ålder vid försvinnandet: 10 
Sågs senast i: Hjällbo, Göteborg

Den 20 juni 2002 var Darawan tillsammans med sina föräldrar i Angered Centrum och gick i affärer och efter ett tag bestämde han att istället åka hem till en kompis i Hjällbo.
Föräldrarna såg Darawan kliva på spårvagnen i Angered och kompisen i Hjällbo har berättat att Darawan kom dit, lånade ett spel och sen vände för att åka hem.
Darawan kom dock aldrig hem och efter att han lämnade sin kompis i Hjällbo var han spårlöst försvunnen. 

Darawans föräldrar drev en pizzeria i en fastighet ägd av Ingela Svanvik. Ingela har berättat att Darawan, någon vecka innan försvinnandet, hade suttit i pizzerian och skakat av rädsla. Ingela hade försökt prata med honom men Darawan ville inte berätta vad som hade hänt eller vad han var rädd för.

Sett till Darawans ålder när han försvann så har detta fall fått anmärkningsvärt lite uppmärksamhet då det knappt finns några nyhetsartiklar eller information om Darawan och hans försvinnande.


Skapad den 13 maj 2014
Uppdaterad den 20 april 2023: Fler detaljer tillagda
< >

6 kommentarer:

 1. Finns en kille på facebook i övre tonåren med samma namn o är ganska lik på ögon o näsa. Ha en måne på sina jacka så han kan finnas i Turkiet eller i närheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att han är lik. Han har till och med fläcken på hakan som pojken

   Radera
 2. https://www.google.se/search?q=darawan+karim&client=ms-android-h3g-se&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwielpG227PUAhWMJ1AKHdmKB6cQ_AUICSgB&biw=360&bih=560#imgrc=c5Xs2y02Dii9UM:

  SvaraRadera
 3. https://www.facebook.com/darawan.karim

  SvaraRadera
 4. Verkligen lik han på fb. Nån som vet om det kollats upp?

  SvaraRadera
 5. Jag har skrivit inge svar

  SvaraRadera