Victor Hasselström

Försvann den 19 mars 2009
Ålder vid försvinnandet: 20
Sågs senast i: Eskilstuna

Victor sågs senast utanför Dannes bar på Ruddammsgatan i Gamla staden i Eskilstuna, natten till den 19 mars 2009. Han anmäldes försvunnen av sin mamma på dagen den 19 mars.
Han kan ha setts i en taxi med några andra personer efter att han lämnade Dannes bar.

Den 23 mars brann en bil i närheten av Eskilstuna. Enligt en av Victors vänner som var med honom på Dannes Bar den 19 mars så var bilens ägare den sista som pratade med Victor.
När bilen började brinna reagerade inte polisen på det men har i efterhand börjat misstänka att det hade med Victors försvinnande att göra. En teori är att Victor ska ha legat i bilen när den brann.

Bilägaren togs in till förhör och han nekade till att över huvud taget ha träffat Victor, trots att flera vittnen uppgav att de har sett mannen och Victor prata med varandra. Vittnen har berättat att bråk uppstod och att mannen hotade Victor.
Även bilägarens bror har enligt vittnen varit med och pratat med Victor men brodern nekade också till att ha träffat honom.

År 2011 häktades de båda bröderna samt ytterligare en man, men de släpptes i maj 2012 och i november samma år las förundersökningen ner. 

Många sökinsatser har genomförts både av polis och av frivilliga men Victor är fortfarande försvunnen.


Länk: Flashback

Skapad den 10 maj 2014
Uppdaterad 24 mars 2020: Många fler detaljer tillagda
< >

2 kommentarer: